• darkblurbg

TOTAL kiest voor totaalconcept Chauffeurstelefoon

Gepubliceerd op: 02-09-2015

Tijdens het bedrijfsevenement van TOTAL op 23 november 2013 heeft Chauffeurstelefoon weer kunnen laten zien waar haar krachten liggen. Na eerder suucesvol en met veel plezier samen te hebben gewerkt heeft TOTAL ook dit jaar weer gekozen voor Chauffeurstelefoon. Met veel plezier hebben wij met TOTAL meegedacht in effeciente en effectieve mobiliteitsoplossingen tijdens het bedrijfsvenement georganiseerd bij de "Lindenhof" te Delft.

Om alle gasten een zeer gastvrije avond te geven heeft TOTAL aan alles gedacht voor haar gasten. Zo is het parkeren van alle auto's volledig uit handen genomen door de valet parking medewerkers van Chauffeurstelefoon. Alle auto's zijn op of om het terrein van de "Lindenhof" geparkeerd. Aan het eind van de avond zijn de auto's voorgereden door de medewerkers of door één van onze studentchauffeurs die in is gezet voor een thuisbrengservice. Vele gasten hebben gebruik gemaakt van een studentchauffeur om zich naar huis te laten rijden. Naast de service van een chauffeur en valet parking is er ook de mogelijkheid geweest voor de gasten om te overnachten in een hotel in Delft. De gasten zijn met een aantal bussen vervoert van de hotellocatie naar de Lindenhof en aan het eind van de avond weer retour. Deze shuttle service werd door de gasten als zeer prettig ervaren.

Mede door de prettige samenwerking met TOTAL en de goede inzet van de vele chauffeurs deze avond kijkt Chauffeurstelefoon terug op een zeer geslaagde avond.