• darkblurbg

JFK Gala 2014

Gepubliceerd op: 02-09-2015

Op 8 november 2014 is het weer zo ver en wordt het JFK Gala gehouden in The Harbour Club Amsterdam. Chauffeurstelefoon verzorgt tijdens dit evenement de Valet Parking, thuisbrengservice en zet diverse studentchauffeurs en directiechauffeurs in. In samenwerking met Land Rover/Jaguar worden een aantal bekende Nederlanders vervoert in de Ranger Rover en Jaguar XJ door onze chauffeurs.

Op 8 november 2014 is het weer zo ver en wordt het JFK Gala gehouden in The Harbour Club Amsterdam. Tijdens het JFK Gala vindt een veiling plaats voor het goede doel. Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen voor Het Hubrecht Instituut. Chauffeurstelefoon heeft ook dit jaar willen bijdragen aan een goede opbrengst ten behoeve van het goede doel en heeft derhalve de Valet Parking gesponsort voor dit mooie evenement.

Naast de inzet van een Valet parking hebben de gasten voor een mooi tarief een thuisbrengservice bij Chauffeurstelefoon kunnen reserveren. Diverse gasten hebben hier dan ook gebruik van gemaakt en hebben wij aan het eind van de avond netjes naar huis gereden. Wij hebben hiervoor niet alleen studentchauffeurs ingezet maar ook directiechauffeurs en auto's met chauffeur.

Land Rover/Jaguar is ook deze editie weer 1 van de grotere sponsoren tijdens het JFK Gala. Niet alleen hadden zij diverse modellen bij de entree tentoongesteld, maar ook lieten zij diverse bekende Nederlanders kennis maken met de topmoddelen van Land Rover en Jaguar. Chauffeurstelefoon heeft in samenwerking met Land Rover/Jaguar en JFK de logistieke planning verzorgt voor het vervoer van de diverse gasten in deze bijzondere auto's. Onze chauffeurs hebben in Range Rover en de Jaguar XJ de gasten vervoert van huis naar The Harbour Club en ook de speciale vervoersverzoeken hebben wij goed kunnen uitvoeren.

Wij hebben in een verlengde Range Rover de "Greatest Man of The Year" vervoert. Dit jaar is de winnaar Humberto Tan. Met zijn RTL Late Night wist hij gemiddeld e?e?n miljoen kijkers aan zich te binden. Daarnaast schrijft hij, maakt hij radio en bestiert hij een eigen pakkenlijn. Oh, en hij is innemend, aardig, cool, bijzonder stijlvol en toch immer bescheiden. “Het hosten van een talk- show is niet de belangrijkste baan van de wereld, maar als mensen daar iedere dag een uur aan willen geven, dan zegt dat iets.” Aldus JFK Magazine op haar site.