• darkblurbg

HAPPY NEW YEAR!!!!!

HAPPY NEW YEAR!!!!!

Namens Chauffeurstelefoon wensen wij al onze clientele, relaties en medewerkers een gelukkig, gezond en veilig 2017!

Total

Total

Met veel trots hebben wij ook dit jaar de vervoersregie op ons mogen nemen voor het jaarlijkse Total Event. Ook dit jaar is het weer een zeer fijne en prettige samenwerking geweest. Niet alleen een ontzettend leuk evenement voor ons, maar ook een jarenlange samenwerking met fijne contacten binnen Total die wij zeer waarderen! Wij danken Total en in het bijzonder de bijzondere mensen waar wij de afgelopen mee hebben mogen werken binnen Total!

Legal Tree Valet Parking

Legal Tree Valet Parking

Legal Tree kiest wederom voor de valet parking van Chauffeurstelefoon. Voor haar clientele organiseerde Legal Tree ook dit jaar een bijeenkomst. Gezien het lastige parkeren in de buurt van het pand heeft Legal Tree er voor gekozen onze chauffeurs in te zetten om de auto's elders te parkeren.

DearNova Valet Parking

DearNova Valet Parking

Op 25 oktober 2016 organiseert DearNova haar relatiedag. Met trots zijn wij ook dit jaar weer van de partij voor de valet parking. Dit jaar iets grote qua opzet en twee grote piekmomenten op de dag.

10 jarig jubileum JFK Magazine Gala

10 jarig jubileum JFK Magazine Gala

Voor de tiende keer organiseerde JFK Magazine haar jaarlijkse gala. Ook dit jaar konden wij na jaren samenwerking niet ontbreken. Op 8 oktober 2016 werden diverse bekende Nederlanders zoals Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en de uiteindelijke winnaar van de Greatest Man Award Sergio Herman vervoerd door onze chauffeurs in de nieuwste Mini's.

Valet Parking Nederlandse Loterij

Valet Parking Nederlandse Loterij

Op 6 oktober hebben wij de auto's in ontvangst mogen nemen van de medewerkers van De Nederlandse Loterij. Voor de medewerkers van De Nederlandse Loterij heeft de directie een aangename dag verzorgt. Daar hoorde het parkeren van de auto's bij.

Vervoerscontract met Kinderdagverblijf PARTOU

Vervoerscontract met Kinderdagverblijf PARTOU

Chauffeurstelefoon sluit contract met kinderdagverblijf Partou. Door een brand in een filiaal van Partou moeten zij uitwijken naar een tijdelijk onderkomen. Om toch alle clientele van dienst te kunnen zijn zet Partou bussen in om iedereen in de ochtend en einde dag te vervoeren naar het tijdelijk onderkomen.

ART THE HAGUE 2016 parkeerbegeleiding

ART THE HAGUE 2016 parkeerbegeleiding

Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement ART THE HAGUE hebben wij weer de parkeerbegeleiders verzorgd. Vijf dagen hebben vele bezoekers het Haagse Fokker Terminal bezocht om de hedendaagse kunst te bekijken.

Landelijk vervoer Mebin

Landelijk vervoer Mebin

Met vestigingen en medewerkers door heel Nederland en een evenement in Den Bosch zocht Mebin 1 partij die de volledige regie op zich kon nemen voor het vervoer van en naar het evenement.

NIEUWE MERCEDES E-KLASSE VOOR CHAUFFEURSTELEFOON

NIEUWE MERCEDES E-KLASSE VOOR CHAUFFEURSTELEFOON

Als 1 van de eerste rijden wij met de nieuwste Mercedes E-klasse. Wat zijn wij trots op deze mooie auto! Wij danken voor Mercedes Benz dealer Wensink uit Zwolle voor het inspelen op onze behoefte en snel en adequaat te hebben gehandeld.

Totaalconcept Chauffeurstelefoon voor Total

Totaalconcept Chauffeurstelefoon voor Total

Op 21 november 2015 mochten wij Total voor het 5e jaar op rij weer van dienst zijn met onze diensten. Dit jaar waren wij aanwezig bij Beachclub "O" om daar de valet parking te verzorgen. Wellicht een grotere uitdaging i.v.m. het parkeren en de slechte weersomstandigheden, maar ook dit jaar weer een groot succes!

Valet Parking De Skihut

Valet Parking De Skihut

Tijdens de drukke verkoopdagen van De Skihut te Scheveningen zet de winkel onze valet parking medewerkers in. Er is veel parkeerplaats, maar De Skihut wil er voor zorgen dat de klanten niet te ver hoeven te lopen en hun aangekochte skispullen voor de deur weer kunnen inladen.

Valet Parking Legal Tree

Valet Parking Legal Tree

Advocatenkantoor Legal Tree huurt Chauffeurstelefoon wederom in voor Valet Parking aan de Leidse Gracht. Tijdens de relatiedag wil de opdrachtgever dat haar relaties geen hinder ondervinden van het lastige parkeren op de Leidse Gracht. Onze chauffeurs hebben alle auto's netjes in ontvangst genomen voor het kantoor en er voor zorg gedragen dat de auto's netjes zijn geparkeerd.

Wedding planner regelt vervoer bij Chauffeurstelefoon

Wedding planner regelt vervoer bij Chauffeurstelefoon

Voor Wedding Planner Astrid Blaauw verzorgt Chauffeurstelefoon vervoer tijdens bruiloften. De mooiste dag moet natuurlijk helemaal tot in de puntjes worden verzorgt. Daar hoort ook bij de vervoersregie. Chauffeurstelefoon denkt daarin graag mee met de wedding planner om tot goede en mooie oplossingen te komen. Voor een aantal bruiloften hebben wij dan ook bussen mogen verzorgen om alle gasten te vervoeren.

JFK Gala 2015 & Presentatie Mini Clubman

JFK Gala 2015 & Presentatie Mini Clubman

Ook in 2015 is Chauffeurstelefoon weer aanwezig tijdens het JFK Gala. Tijdens het gala wordt o.a. de award uitgereikt voor Greatest Man. Dit jaar heeft Mini als nieuwe sponsor van het gala gebruik gemaakt van onze chauffeurs om de nieuwe Mini Clubman te presenteren.

Parkeerbegeleiding ART The Hague 2015

Parkeerbegeleiding ART The Hague 2015

Ook dit jaar hebben wij weer de parkeerbegeleiding mogen verzorgen tijdens ART The Hague. Niet alleen zijn wij daarmee vaste partner van de Fokker Terminal maar ook van ART The Hague. Trots zijn wij op de lange samenwerking en ontwikkelingen door de jaren heen.

Valet Parking Paleis Soestdijk

Valet Parking Paleis Soestdijk

Chauffeurstelefoon verzorgt valet parking bij Paleis Soestdijk in oktober 2015. Ongeveer 45 auto's dienden geparkeerd te worden door onze medewerkers. Door de logistieke problematiek hebben wij voldoende chauffeurs ingezet om te zorgen dat alle gasten snel geholpen konden worden bij zowel ontvangst als afgifte van de auto.

Exclusieve bus naar autoshow Frankfurt

Exclusieve bus naar autoshow Frankfurt

Aan niks mocht het ontbreken bij deze opdracht! Een groep van 10 personen moest helemaal in de watten worden gelegd. Belangrijk was een VIP bus waarbij vergadert kon worden. Iedereen op goede stoelen kon zitten en een tafel groot genoeg om vergaderspullen op te leggen. Er is gekozen voor een 22 seater VIP bus!

Valet Parking SAIL Amsterdam 2015

Valet Parking SAIL Amsterdam 2015

Tijdens SAIL Amsterdam 2015 zijn er vele events geweest! Veel bedrijven hebben boottochten, feestjes op de kade en diners op de boottochten georganiseerd. Parkeren is echter voor velen een probleem geweest tijdens Sail. Voor een van onze clienten hebben wij een valet parking georganiseerd bij het REM-Eiland.

Exclusieve feesten.....Exclusief Vervoer

Exclusieve feesten.....Exclusief Vervoer

Bij een exclusief feest hoort natuurlijk exclusief vervoer! Chauffeurstelefoon zorgt voor VIP busjes op 10 en 11 juli voor het exclusieve feest van model Natasha Poly. Organisatiebureau Hadimassa verzocht ons 4 vip busjes in te zetten om alle vip gasten binnen Amsterdam te vervoeren van de hotels naar de pre party in het Rijksmuseum en naar de Great Gatsby party te Amstelveen. Hetzelfde bureau verzocht ons voor haar client Grolsch op 14 en 15 juli dezelfde busjes in te zetten, echter geen 4 maar

VIP Vervoer verzorgt voor FrieslandCampina

VIP Vervoer verzorgt voor FrieslandCampina

Chauffeurstelefoon verzorgt van 5 t/m 10 mei VIP Vervoer voor buitenlandse delegatie voor FrieslandCampina. Voor een belangrijke buitenlandse delegatie zet FrieslandCampina een organisatiebureau in om alles van a tot z te regelen. Belangrijk onderdeel is al het vervoer voor de delegatie. Wij hebben meegedacht over het vraagstuk en het vervoer kunnen regelen naar wens.

Valet Parking voor Dearnova

Valet Parking voor Dearnova

E-ID verandert naam in Dearnova en schakelt valet parking Chauffeurstelefoon in. Op 28 april, 1 mei, 11 juni en 6 oktober 2015 hebben wij net als eerdere jaren weer met veel plezier en succes de valet parking verzorgt bij E-ID. Op 6 oktober stond het in teken van de verandering van de bedrijfsnaam naar Dearnova.

Chauffeurstelefoon verzorgt Valet Parking tijdens kerstfeest Shell in de Lindenhof

Chauffeurstelefoon verzorgt Valet Parking tijdens kerstfeest Shell in de Lindenhof

Valet Parking tijdens kerstfeest Shell Op 12 december 2014 organiseert Shell voor haar directie een groots kerstfeest bij de Lindenhof te Delft. Chauffeurstelefoon verzorgt al enige jaren Valet Parkings voor de Lindenhof te Delft. Tijdens een avondvullend programma konden de genodigden doorrijden tot aan de ingang van het complex. Hier werd de auto overgenomen door één van de chauffeurs van de Chauffeurstelefoon. Na afloop werd de auto weer keurig voorgereden waardoor de gasten in avondkledij ni

JFK Gala 2014

JFK Gala 2014

Op 8 november 2014 is het weer zo ver en wordt het JFK Gala gehouden in The Harbour Club Amsterdam. Chauffeurstelefoon verzorgt tijdens dit evenement de Valet Parking, thuisbrengservice en zet diverse studentchauffeurs en directiechauffeurs in. In samenwerking met Land Rover/Jaguar worden een aantal bekende Nederlanders vervoert in de Ranger Rover en Jaguar XJ door onze chauffeurs.

Acht Viano's ingezet voor internationaal vervoer

Acht Viano's ingezet voor internationaal vervoer

Op 14 september heeft Chauffeurstelefoon in opdracht van The Boat Company het vervoer verzorgt voor een internationale groep. De opdrachtgever had 60 personen te vervoer en wilde dit graag vervoerd zien in 8 voertuigen, zodat daarmee flexibiliteit aangeboden kon worden. Chauffeurstelefoon heeft hiervoor 8 zwarte Mercedes Viano's ingezet.

Valet Parking en mobiliteitsoplossingen

Valet Parking en mobiliteitsoplossingen

Op 4 en 5 september organiseert evenementenbureau Fijnevent een groot evenement voor de directie van Boskalis te Arnhem. Gedurende de twee dagen worden op diverse locaties activiteiten georganiseerd. Chauffeurstelefoon wordt gevraagd de logistieke planning van de auto's op zich te nemen met een valet parking. Alle auto's worden 's ochtends in ontvangst genomen, sleutels gelabeld en auto's geparkeerd. Nadat iedereen is gearriveerd en alle auto's in ontvangst zijn genomen worden per dag ongeveer 6

DJ vervoert naar Tomorrowland in VIP bus

DJ vervoert naar Tomorrowland in VIP bus

Op 20 en 27 juli jl heeft Chauffeurstelefoon de 22 seater VIP bus ingezet om een Nederlandse DJ en crew te vervoeren naar Tomorrowland in het Belgische Boom. Chauffeurstelefoon heeft, net als in voorgaande jaren, een Nederlandse DJ vervoert met de 22 seater VIP bus.

Valet Parking haven Rotterdam voor Boskalis

Valet Parking haven Rotterdam voor Boskalis

Op 20 juni jl. doopt Boskalis een nieuw schip in de haven van Rotterdam. Voor haar receptie, doop, vaartocht en diner in het Wereldmuseum vraagt zij Fijnevent de organisatie op zich te nemen. Al enige jaren huurt Fijnevent Chauffeurstelefoon in voor Valet Parkings en vervoer naar diverse locaties van auto's tijdens de evenementen.

Valet Parking E+ID

Valet Parking E+ID

Op 8 april opent E+ID haar nieuwe vestiging te Vianen. Chauffeurstelefoon heeft tijdens de opening de valet parking verzorgt ten behoeve van alle bezoekers tijdens de opening. Onze studentchauffeurs hebben er voor gezorgt dat alle auto's in ontvangst zijn genomen, netjes geparkeerd en wanneer gewenst weer netjes voorgereden zijn.

Parkeerbegeleiding Techniektalent - Vakkanjer

Parkeerbegeleiding Techniektalent - Vakkanjer

Op 21 maart jl vond in de Fokker Terminal Den Haag de Techniektalent-Vakkanjersfinale plaats. Vele bezoekers trok de finale. Om alle bezoekers goed te informeren en te voorzien van een parkeerplaats heeft Chauffeurstelefoon haar parkeerbegeleiders ingezet.

TOTAL kiest voor totaalconcept Chauffeurstelefoon

TOTAL kiest voor totaalconcept Chauffeurstelefoon

Tijdens het bedrijfsevenement van TOTAL op 23 november 2013 heeft Chauffeurstelefoon weer kunnen laten zien waar haar krachten liggen. Na eerder suucesvol en met veel plezier samen te hebben gewerkt heeft TOTAL ook dit jaar weer gekozen voor Chauffeurstelefoon. Met veel plezier hebben wij met TOTAL meegedacht in effeciente en effectieve mobiliteitsoplossingen tijdens het bedrijfsvenement georganiseerd bij de "Lindenhof" te Delft.

Valet Parking JFK Gala " Greatest Man Award"

Valet Parking JFK Gala " Greatest Man Award"

Op 1 november 2013 hield JFK Magazine haar jaarlijkse verkiezing voor de "Greatest Man". Vooraf aan de bekendmaking van de "Greatest Man" werden diverse items geveild. De opbrengst van deze veiling is geheel ten goede gekomen van het "Hubrecht Instituut". Chauffeurstelefoon is gevraagd om tijdens dit evenement dat plaatsvond bij "The Habour Club" Amsterdam haar Valet Parking aan te bieden.