• darkblurbg
hr_0297.jpg
Thuisbrengservice BOB-chauffeur
hr_0025.jpg
hr_0033.jpg
hr_0049.jpg
hr_0319.jpg
hr_9862.jpg
Tijdelijke chauffeur inhuren
hr_9875.jpg
header3.jpg
SLIDER1.png

 

 

 

Bedrijven en particulieren kiezen steeds vaker ervoor om chauffeursdiensten in te zetten. Dit doen zij niet alleen vanwege het comfort en gemak, maar ook vanwege efficiencyverhoging. Het rijden met een chauffeur opent mogelijkheden die er anders niet zouden zijn. U kunt zonder gevaar van afleiding een vergadering voorbereiden of een telefoongesprek voeren. Indien u zelf geen (geschikt) voertuig voorhanden heeft, dan kan Chauffeurstelefoon hierin voorzien.

 


In het onderstaande schetsen wij een korte samenvatting van diensten waarin Chauffeurstelefoon kan voorzien: 

 

Studentchauffeur

 

Een studentchauffeur wordt door bedrijven en particulieren gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze studentchauffeurs zijn minimaal 21 jaar oud, hebben minimaal twee jaar het rijbewijs in bezit, zijn in het bezit van een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en ondergaan een zeer strenge en zware selectie waarin de persoonlijkheid en rijvaardigheid worden getest.

 

 

 

Directiechauffeur

 

Wanneer u iemand met meer ervaring wilt inhuren, kunt u kiezen voor de directiechauffeur. Een directiechauffeur van Chauffeurstelefoon beschikt minimaal over een CCV-D1-diploma of vergelijkbaar. Met dit diploma huurt u iemand in waardoor de kwaliteit is vastgesteld door een onafhankelijk orgaan, het CBR (Centraal Bureau voor de Rijvaardigheid). Dit is ook precies waar wij voor staan: kwaliteit dat gewaarborgd is door externe partijen. 
Uiteraard kunt u met onze directiechauffeurs ook uw eigen poule van chauffeurs op vaste of tijdelijke basis aanvullen of uitbreiden.

 

 

 

Auto met chauffeur

 

Wanneer u niet over een (geschikt) voertuig beschikt kan Chauffeurstelefoon u daarin voorzien. Door ons uitgebreid netwerk kunnen wij u overal in Nederland en zelfs daarbuiten voorzien van een auto met chauffeur.

 

 

 

Minibus met chauffeur

 

Wanneer u onderweg wilt vergaderen of overleggen met meerdere personen kunt u er ook voor kiezen om een minibus met chauffeur via ons te reserveren. Chauffeurstelefoon kan voorzien in bussen van de standaard- tot de luxeklasse. De laatste biedt plaats aan zeven personen en deze is voorzien van een televisie, bar, videoscherm, aparte stoelen met tafels en ramen die geblindeerd zijn.

 

 

 

Thuisbrengservice

 

Voor een vast bedrag overal in Nederland worden opgehaald en naar huis worden gebracht? Dat kan met de thuisbrengservice van de Chauffeurstelefoon. De chauffeur reist op eigen gelegenheid naar de beginlocatie, stapt vervolgens achter het stuur van uw eigen auto en rijdt u in alle comfort naar huis. Thuis aangekomen parkeert de chauffeur de auto netjes, overhandigt u de autosleutels en reist vervolgens weer op eigen gelegenheid naar huis.

 

 

 

Tijdelijk een chauffeur

 

Als u door een blessure of invordering van het rijbewijs tijdelijk niet meer zelf kunt rijden, kunt u gebruik maken van een tijdelijke chauffeur. Wij leveren dienstverlening op maat. U kunt bij ons de gehele dag een chauffeur in huren, maar ook alleen voor een ophaal- en wegbrengservice.

 

 

 

Autotransport

 

Met het autotransport kunnen wij u auto waar dan ook in Nederland ophalen en wegbrengen. Deze vorm van autovervoer is ook beschikbaar in het buitenland, wanneer u bijvoorbeeld voor vakantie uw auto naar Frankrijk of Spanje wilt laten brengen.

 Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.