• darkblurbg

Bus met chauffeur

Wanneer  u busvervoer zoekt voor uzelf, het bedrijf, de vereniging, school of familie-uitje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren onze bussen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Veiligheid, service en comfort staan daarbij centraal. Ook kunt u bij ons terecht voor uw vervoersplan; de bereikbaarheid voor een evenement of congres staat of valt met een goed vervoersplan. Chauffeurstelefoon neemt u dit graag uit handen. Onze planners zijn dagelijks bezig om efficiënte routes, handige opstapplaatsen en tijdsschema’s  uit te werken.

Onderstaand zullen wij diverse situaties weergeven waar u ons voor kunt inzetten:

Zakelijk vervoer

Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u in alle klasse en comfort voorzien van het juiste voertuig. Of u nu een 6 persoonsbus , 7 persoonsbus, 8 persoonsbus, 9 persoonsbus, 16 persoonsbus, 18 persoonsbus, 19 persoonsbus , 26 persoonsbus, 30 persoonsbus, 38 persoonsbus, 40 persoonsbus, 50 persoonsbus, 58 persoonsbus, 60 persoonsbus 0f 90 persoonsbus nodig heeft wij kunnen het voor u verzorgen. De grotere touringcars zijn voorzien van een toilet, koelkast, koffiebar en/of bijvoorbeeld tafels. Wanneer u hier prijs op stelt kunnen wij een hostess inzetten die bijvoorbeeld drankjes serveert of een lunch uitserveert. Uiteraard is het ook mogelijk om lunchpakketten aan te leveren.

Individueel vervoer

Als u met u hele familie een dagtocht wilt maken verzorgen wij graag het vervoer op maat voor u. Met onze kleine, middelgrote en zelfs dubbeldekker touringcars kunnen wij u altijd van het juiste voertuig voorzien. Mochten er speciale wensen zijn, geeft u dat dan door aan onze afdeling Reserveringen & Planning en zij zullen u helpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

School reisjes vervoer

Wanneer u als school ervoor kiest om op schoolreis te gaan dan zal dit veelal gebeuren per bus. Wij leveren u deze service met onze jarenlange ervaring komen wij in alle uithoeken van Nederland en zelfs daarbuiten.

VIP vervoer

Voor VIP vervoer hebben wij een groot assortiment aan VIP-bussen. Als voorbeeld kunnen wij u een bus voor 7 personen aanbieden. Deze bus is zeer luxe uitgevoerd met o.a. 7+1 lederen fauteuils, airconditioning, digitenne, draadloos internet, doorkoppeling beeld + geluid (van laptop naar beeldschermen), microfoon, compleet ingerichte champagnebar (diverse koelkasten - wijnkoeler - glasservies, Dvd, Cd, Mp3 speler + 2 subwoofers, navigatie systeem voor heel Europa, extra donker getint zonwerend glas, 220 volt aansluiting bij iedere tafel, garderobe, wijnkast, sfeerverlichting en een 32-inch LCD televisie met bioscoop kwaliteit. Uiteraard kunnen wij u ook grotere  VIP-bussen aanbieden. Onze medewerkers kunnen u daar alles over vertellen. Wellicht is de luxe 10 persoonsbus met chauffeur iets voor u?

Schiphol vervoer

Wanneer u als individueel persoon of bedrijf naar Schiphol moet of moet worden afgehaald dan kunnen wij u hierbij helpen. Met onze eerder genoemde luxe minibussen, maar ook met onze grotere touringcars hebben wij altijd een bus die bij uw wensen en budget past. Neemt u met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard leveren wij deze diensten naar alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland.