• darkblurbg

Heeft u een auto met chauffeur nodig?

Mocht u gasten overkrijgen, of wanneer u liever zelf in een representatieve auto vervoerd wilt worden, is de auto met chauffeur van Chauffeurstelefoon de oplossing. Van een Vip-auto tot de modale middenklasse, voor een auto met chauffeur zijn wij uw partner. Onderweg kunnen u en uw gasten rustig doorwerken, terwijl onze directiechauffeur u veilig naar uw bestemming brengt.

Ultieme luxe op afroep basis: De auto met chauffeur

Dit is de ultieme luxe die vanaf nu voor iedereen bereikbaar is. Voor de bemiddeling van een auto met chauffeur bent u bij de Chauffeurstelefoon op het juiste adres. U kunt hieraan denken wanneer u zelf niet over de gewenste auto beschikt of wanneer u uw eigen wagenpark tijdelijk wilt uitbreiden. De auto met chauffeur is de ideale oplossing wanneer u tijdelijk over comfortabel vervoer wenst te beschikken.

Onderstaand ziet u ons "auto met chauffeur" overzicht:

Mercedes E-klasse met chauffeur

Mercedes V-klasse met chauffeur

Mercedes S-klasse met chauffeur

Taxibusje

Onze ervaren medewerkers helpen u graag met een passende oplossing:

Wij kunnen u in elk segment een representatieve auto met chauffeur leveren. Mocht u uw eigen auto niet kunnen gebruiken of wanneer dit niet wenselijk is, staan wij altijd voor u klaar met een passende oplossing. Heeft u een auto met chauffeur nodig? Wij verzorgen dit tot in het laatste detail.